Bizar Nieuws

Op deze pagina verschuiven de afbeeldingen één plaats naar boven. De foto staat dus in het voorgaande bericht. Hier kan ik helaas niets aan veranderen.

-- Berichten van gisteren of eerder.
schermafbeelding-2017-11-10-om-13-08-16
Een Pakistaanse jongen kan zijn hoofd 180 graden draaien. De 14-jarige jongen heeft als bijnaam ‘Owl man' en ‘Rubbermaid.' Hij hoopt zijn talent om te zetten in een carriere als acteur. Hij denkt dat hij het met name goed zal doen in horrorfilms. Owl man had zijn gave niet natuurlijk maar moest ervoor oefenen. Na een paar maanden had hij het naar eigen zeggen al onder de knie. Hij is inmiddels ook onderdeel van een dansgroep waar hij zijn flexibele moves tentoon kan stellen. Hiermee onderhoudt hij het hele gezin nadat zijn vader moest stoppen met werken na twee hartaanvallen te hebben gehad. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelDit is hoe je een geweer inspecteert (video)The post Jongen kan zijn hoofd 180 graden draaien (video) appeared first on Bizar.nl.
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Bizar.nl
facebook-390860_960_720
Een inspecteur van het leger laat even zien hoe je op de juiste manier het geweer van een soldaat inspecteert. Rifle Inspection Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelDrugsdealers neergeschoten door politie tijdens live Facebook stream (video)The post Dit is hoe je een geweer inspecteert (video) appeared first on Bizar.nl.
vrijdag, 10, november, 2017
Source: Bizar.nl
297793834_c0f1a08d70_o
Jonge drugsdealers in Brazilië zijn neergeschoten door de politie vanuit een helicopter terwijl ze live en video streamden op Facebook. De jongens zaten in een auto en werden onder vuur genomen omdat ze drugs verhandelden in Rio de Janeiro. Van de vier jongeren in de auto zijn waarschijnlijk 3 overleden en 1 gewond. Let op: Schokkende beelden Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelMan faked eigen moord nadat vrouw huurmoordenaar inhuurtThe post Drugsdealers neergeschoten door politie tijdens live Facebook stream (video) appeared first on Bizar.nl.
donderdag, 9, november, 2017
Source: Bizar.nl
schermafbeelding-2017-11-08-om-16-45-45
Een man die erachter kwam dat zijn eigen vrouw een huurmoordenaar had ingehuurd om hem te vermoorden heeft in samwerking met de politie zijn eigen moord in scene gezet. De man die als boxcoach in Texas werkt kwam erachter dat zijn vrouw hem wilde laten vermoorden toen een van zijn studenten hem vertelde dat zijn vrouw hem voor de moord had benaderd. In samenwerking met de FBI werd een undercoveragent als huurmoordenaar ingezet en de moord op de 50-jarige Ramon Sosa in scene gezet. De FBI reed samen met Sosa naar een afgelegen plek in de woestijn. Daar moest hij in een kuil dat als graf diende gaan liggen en doen alsof hij dood was. Met makeup werd er een kogelgat bij zijn slaap en bloed aangebracht. Vervolgens werd er een foto van genomen als bewijs voor zijn vrouw die de opdracht had gegeven. Toen zijn vrouw de foto zag die die undercoveragent liet zien moest ze lachen. Ze had 1.700 euro betaald voor de moord. De vrouw bekende schuld en werd door de rechter tot 20 jaar celstraf veroordeeld. Bekijk de foto's hier. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelVrouw ontslagen na opsteken middelvinger naar TrumpThe post Man faked eigen moord nadat vrouw huurmoordenaar inhuurt appeared first on Bizar.nl.
donderdag, 9, november, 2017
Source: Bizar.nl
1280px-Mangrove_Water_Snake_045
Een vrouw die voor een bedrijf werkt dat de Amerikaanse overheid als klant heeft is ontslagen omdat ze haar middelvinger opstak naar Donald Trump. De vrouw stak haar middelvinger twee keer op toen ze op de fiets zat en Trump met zijn stoet van auto's langs kwam rijden op weg naar zijn golfbaan. In een van de gevallen werd er een foto van gemaakt welke viraal ging op internet. Niet veel later kreeg de vrouw te horen dat ze ontslagen was omdat ze de ‘social media policy' van het bedrijf heeft gebroken omdat ze de betreffende foto als haar profielfoto op haar social media accounts ingesteld had. Ze mag geen obscene dingen op haar social media accounts plaatsen en het opsteken van haar middelvinger werd als obsceen gezien. Lone cyclist responds to @POTUS motorcade shortly after departing Trump National Golf Club in Sterling, Va. (Photo: @b_smialowski/@AFP) pic.twitter.com/MKM1kVIyTY — Steve Herman (@W7VOA) October 29, 2017 Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelPython gevonden in broek van dronken Duitse manThe post Vrouw ontslagen na opsteken middelvinger naar Trump appeared first on Bizar.nl.
woensdag, 8, november, 2017
Source: Bizar.nl
donald trump loser
Een jongeman die gearresteerd werd door de Duitse politie in Darmstadt bleek tijdens het fouilleren een levende python in zijn broek mee te dragen. De dronken 19-jarige jongen werd door de politie gearresteerd nadat hij ruzie kreeg met een andere man en omstanders de politie belden. Een statement van de politie liet weten dat ze tijdens het fouilleren een significante bobbel in zijn broek vonden. De jongeman vertelde de politie dat hij een slang in zijn broek had. De baby King Python had een lengte van 35 centimeter. De poltie weet niet waarom de man het reptiel bij zich droeg maar vermoedt dat de slang van een familielid is. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelInternet nomineert Twitter medewerker voor Nobelprijs voor de vredeThe post Python gevonden in broek van dronken Duitse man appeared first on Bizar.nl.
woensdag, 8, november, 2017
Source: Bizar.nl
handcuffs-354042_960_720
De voormalig Twitter medewerker die op zijn/haar laatste dag de Twitter account van Predisdent Donald Trump verwijderde is door het internet genominieerd voor de Nobelprijs voor de vrede. Ondanks dat Twitter een intern onderzoek naar het voorval heeft aangekondigd is het nog steeds onbekend wie de persoon is die de actie uithaalde. Op Twitter zelf kunnen mensen de actie maar niet loslaten. Zo wordt er onder andere opgeroepen om de onbekende persoon voor te dragen voor de Nobelprijs voor de vrede. Hieronder een tweet van een voormalig lid van het congres: Just gonna say it, the employee at Twitter who shut off Trump's account for 11 mins could become a candidate for the Nobel Peace Prize. — David Jolly (@DavidJollyFL) November 3, 2017 Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelKoppel gearresteerd na weigeren te stoppen met seks tijdens begrafenis van hun omaThe post Internet nomineert Twitter medewerker voor Nobelprijs voor de vrede appeared first on Bizar.nl.
maandag, 6, november, 2017
Source: Bizar.nl
schermafbeelding-2017-11-03-om-11-19-29
Een Amerikaans koppel dat neef en nicht van elkaar is, zijn gearresteerd nadat ze weigerden te stoppen met seks tijdens de begrafenis van hun oma. De 31-jarige Tiffany Bates en de 19-jarige Clifton Bridges werden in de boeien geslagen nadat medewerkers van de begrafenisonderneming een melding bij de politie maakten. Ze weigerden te stoppen met luide seks tijdens de ceremonie van hun overleden grootmoeder. Veel gasten vonden het beangstigend. De twee besloten tijdens de ceremonie er tussenuit te glippen en slecht een paar meter verderop met elkaar aan de gang te gaan. Werknemers probeerden het stel te stoppen maar dat weigerden ze. Een citaat van een werknemer in het Engels: “The woman just kept screaming and the boy just kept pounding her like he was in a porn movie. They both looked high as fuck,” aldus een werknemer. Familie van het stel liet weten dat de twee al 6 maanden bij elkaar zijn. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelTwitter medewerker sluit account Trump op laatste werkdagThe post Koppel gearresteerd na weigeren te stoppen met seks tijdens begrafenis van hun oma appeared first on Bizar.nl.
maandag, 6, november, 2017
Source: Bizar.nl
20665677248_a49de7667b_b
Voor een korte tijd leek het even of Twitter een van haar meest actieve gebruikers verloren was nadat het account van Trump een error weergaf. Op de persoonlijke Twitterfeed van Donald Trump werd een pagina vertoond waarop stond “Sorry, that page doesn't exist!” Niet veel later was de pagina weer bereikbaar. Volgens het twitteraccount van Twitter zelf, @TwitterGov, was dit een stunt van een werknemer van de helpdesk die dit op zijn laatste werkdag uitvoerde. Het account is in totaal 11 minuten offline geweest. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelMan trek pistool nadat hij geen McMuffin krijgtThe post Twitter medewerker sluit account Trump op laatste werkdag appeared first on Bizar.nl.
vrijdag, 3, november, 2017
Source: Bizar.nl
schermafbeelding-2017-11-02-om-11-32-08
Een Amerikaan die van het McDonalds personeel te horen kreeg dat er geen McMuffin's meer waren heeft daarna uit woede zijn pistool getrokken. Het voorval vond plaats in de Drive-Thru om 03.30 in de nacht. De medewerkster vertelde de politie dat er nog twee mannen in de auto zaten van een jaar of 20. De man die het pistool trok schold de medewerkster uit en ging er toen vandoor. De politie is op zoek naar de verdachte. Meer bizarre artikelen? Like ons op Facebook! Deel dit bizarre artikel!Volgende artikelHalloween onzichtbare man kostuum (video)The post Man trek pistool nadat hij geen McMuffin krijgt appeared first on Bizar.nl.
vrijdag, 3, november, 2017
Source: Bizar.nl