Grappen en moppen

Alcoholcontrole.

Grappen en moppen om eens lekker te lachen.Een Brit wonende tussen Brugge en Antwerpen, is zwaar onder invloed van alcohol en ziet er niet uit.
Een politieman houdt de auto aan, stelt zich voor en vraagt: “Heeft u gedronken?”
Met een dikke tong antwoordt de man: “Yes… deze morgen… is mijn dochter getrouwd en ik hou niet van kerken dus ben ik naar het café geweest en heb enkele biertjes gedronken.
Daarna gedurende het banket heb ik 3 flessen gekraakt, een Corbières, een Minervois, en een Faugères.
Om te eindigen gedurende het feest, heb ik 2 flessen Johnny Walker black label keizer gemaakt.
Uiteindelijk antwoordt de politieagent, geïrriteerd: “Weet u dat ik politieagent ben, en u aangehouden bent voor een alcoholtest ?”
Vol humor antwoordt de Brit: “En U, weet u dat dit een Engelse auto is, het stuur rechts zit,en mijn vrouw rijdt !!??”


 

De hemelpoort

Lachen om grappen en moppen bij de hemelpoort.Een touringcar-chauffeur en een pastoor komen gelijktijdig te overlijden en komen aan bij de hemelpoort. Geheel volgens gebruik opent Petrus de hemelpoort en laat heel gemoedelijk de touringcar-chauffeur door. De pastoor is echter niet gewenst en wordt de toegang naar de hemel geweigerd. Uiteraard is de pastoor verbaasd en vraagt zich af waarom de touringcar-chauffeur wel binnen mag en hij niet. De pastoor begrijpt er niets van en zegt:”De kerk zat bij mij altijd helemaal vol en mijn preken duurden soms wel meer dan een kwartier”. Petrus zei:”Als de touringcar-chauffeur gevaarlijke haarspeldbochten nam, dikwijls op  smalle weggetjes reed en gevaarlijk op de rand van een diepe afgrond reed, zaten al zijn passagiers te bidden. U mijnheer pastoor had weliswaar een volle kerk, maar daar zat iedereen te slapen.


 

Nog meer buschauffeur, maar dan
minder goed.


 

En deze buschauffeur heeft vast
en zeker veel schadevrije jaren.


Plaats je eigen grappen en moppen in onderstaand reactie veld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *